Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvormende bijeenkomsten

woensdag 28 april 2021

19:30 - 22:00
Locatie

Digitaal via MSTeams

Toelichting

Nieuwe aanpak jeugd, zorg en werk


Hoe zorgen we ervoor dat inwoners goede zorg en ondersteuning kunnen blijven krijgen? Hoe krijgen we grip op de kosten van jeugd, zorg en werk? Wilt u hier meer over weten? Neem dan deel aan de digitale beeldvormende bijeenkomst op 28 april.


Omvorming sociaal domein
Het onderwerp van de beeldvormende bijeenkomst is de nieuwe aanpak van het sociaal domein in Roerdalen. Dit zijn alle onderwerpen die te maken hebben met de Jeugdwet, de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Participatiewet (werk en bijstand). Ons doel is om nieuwe manieren te ontwikkelen om inwoners met een hulpvraag te ondersteunen. Tegelijkertijd willen we de financiƫle tekorten terugdringen.


Over de bijeenkomst
De digitale beeldvormende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 april om 19.30 uur via het programma MS Teams. We praten u bij over de stappen die we tot nu toe hebben gezet. En we lichten toe wat deze hebben opgeleverd. Ook laten we voorbeelden uit de praktijk zien. U krijgt uitgebreid de kans om vragen te stellen. Ook uw opmerkingen en tips zijn welkom.


Meld u aan
U kunt zich tot 26 april opgeven via griffie@roerdalen.nl. U ontvangt dan op 28 april een link in uw e-mail. Hiermee krijgt u toegang tot de online vergadering.